A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Задністрянський ліцей
Бурштинської міської ради Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Екологічний урок "Ефективне енергозбереження" (07.12.18)

Захід відбувся у ЗЗСО. Представник Екологічної комісії УГКЦ о. Михайло Дзуль цікаво і змістовно доніс до присутніх інформацію про життєво важливі моменти, котрі повинна знати кожна людина стосовно енергозбереження. Було переглянуто відеоролики,  продемонстровано сучасні  способи та засоби економії ресурсів. На згадку про захід учні отримали пам'ятні календарики та закладки.

14:04 19.12.2018

Козацькі забави. 06.12.2018

День збройних сил України у  Задністрянській школі відзначили спортивно-патріотичним святом "Козацькі забави", в якому взяли участь три команди: збірні середньої, старшої школи та батьків. Впродовж заходу учасники випробували свої сили у різноманітних конкурсах та естафетах. До присутніх звернувся з вітальним словом учасник АТО та ООС Василь Мацьків. Молодша група зразкового танцювального колективу "Дивоцвіт" подарувала запальні танці, учні школи співали патріотичних пісень, виконали фольклорно-етнографічну композицію "Там до бою козак від'їжджав". Хороший настрій та позитивні емоції відображені на світлинах у фотогалереї.

16:08 06.12.2018

Святкування 60-річчя школи

    Ювілей – це не тільки свого роду історична віха, але  немовби кордон, що дає можливість оцінити пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто присвятив своє життя, свій педагогічний талант рідній школі і, звичайно, ж  запланувати своє чудове майбутнє.

14:07 10.10.2018

Міжнародний день миру

Міжнародний день миру з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН відзначають 21 вересня у всьому світі з 1982 року як день всесвітньої відмови від насильства і вогню. Цей заклик на сьогодні є надзвичайно актуальним для України. Учні нашої школи, як і кожного року, підтримали  цю благородну ідею . Учнівське самоврядування з ініціативи голови Учнівського парламенту організувало і провело флеш-моб «Під мирним небом розквітай, Вкраїно!». З допомогою педагога-організатора Грибик М.С., вчителя трудового навчання Яцишин В.А. та класних керівників учні виготовили барвисті квіти з паперу, які використали під час дійства. Молодші школярі зі словами «Українські діти-квіти, ми за мир у всьому світі!» вишикувались у формі літер слова «МИР», а учні основної і старшої школи утворили квітковий кошик «Україно, ці квіти тобі!».

15:14 21.09.2018

Гості з Німеччини

03. 08. 2018 р. з дружнім візитом у Задністрянській ЗОШ перебували діти з німецьких шкіл. Їх цікавило життя українських учнів, матеріальна база закладу освіти, реалізація спонсорської допомоги. Відвідувачі залишились задоволені побаченим, вражені дитячою ініціативою в проектній діяльності. Директор школи Белей Н. побажала їм хорошого відпочинку в Україні та яскравих вражень від спілкування з ровесниками.

16:22 03.08.2018

Свято останнього дзвоника

25 травня вся шкільна родина зібралась разом з нагоди радісного свята – закінчення навчального року, початком якого стала спільна молитва, проведена місцевим парохом о. Василієм Яремчуком у шкільній каплиці Св. Миколая.

13:29 01.06.2018

Конкурс "Голос школи"

Навчання в школі – це не тільки здобування знань, а й розкриття та розвиток здібностей і талантів. Минулого року в школі було започатковано пісенний конкурс «Голос школи», переможцями якого стали сестри Ольга і Юлія Макарій.

13:24 01.06.2018

Країна ввічливості

22 травня 2018 року учні 3 класу зі своїм класним керівником Худин Іриною Мирославівною підготували та провели виховний захід для молодших школярів під назвою «Подорож у Країну Ввічливості».

14:20 31.05.2018

Прощання з Буквариком

От і настав час прощання із найпершою у школі книжкою  - Букварем. На сцені святково вбрані першокласники, у залі – батьки, бабусі й дідусі, учні молодших класів. Усі кличуть Букварика, а тут виходить…Баба-Яга та її подруги – Бруднуля і Нечепура. Це вони сховали Букварика і поставили умову: повернути його, якщо діти виконають їхні завдання.

14:04 31.05.2018

"Вітамінна скарбничка"

18 травня учні 7 класу разом з класним керівником Янченко І.М. провели відкритий виховний захід для учнів 1–5 класів «Вітамінна скарбничка» (ціннісне ставлення особистості до природи та до себе).

12:42 29.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора