A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Задністрянський ліцей
Бурштинської міської ради Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

ПОДАРУНОК ЗА СПОРТИВНІ ДОСЯГНЕННЯ

М'ячі у подарунок за спортивні досягнення отримали 11.04.2019 р. учасники баскетбольної, волейбольної та футбольної команд Задністрянської ЗОШ І - ІІІ ступенів за численні перемоги у спортивних змаганнях різного рівня. Вручили їх  заступник голови Галицької РДА   Олексанр Чабак та начальник відділу освіти Галицької РДА Іван Матейко.

14:08 12.04.2019

Ну що б, здавалося, слова...

В рамках Шевченківської декади для учнів початкових класів відбулося свято знавців рідного слова. Учні 4 класу під керівництвом Худин І.М. декламували вірші, співали пісні, розгадували загадки, переповідали легенди, пов'язані з творчістю Т.Шевченка.

15:36 13.03.2019

Шкільна районна спартакіада з баскетболу

11 березня 2019 року у спортзалі ЗЗСО проходила шкільна районна спартакіада з баскетболу . Змагання зібрали учасників із  закладів освіти І-ІІІ ступенів. Вітаємо команду нашої школи та тренерів Мамонова А.І. та Данилюка І.М. з перемогою !

15:51 11.03.2019

Кобзареві заповіти

Під таким гаслом пройшло віче, приурочене 205 річниці з дня народження Т.Г.Шевченка. Жителі села разом з учасниками освітнього процесу зібралися у шкільній актовій залі, щоб знову заглибитися в безмертне могутнє Слово національного пророка. Захід розпочався зверненням сільського голови Леочко М.М. до присутніх. Отець Василій Яремчук відслужив поминальну панахиду і закликав молодь цінувати своє, національне та працювати для загального добра. Силами Будинку культури та школярами було поставлено літературно-музичну композицію про життя та творчість Тараса Шевченка. 

15:25 11.03.2019

СПОРТ - ЗАВЖДИ СУЧАСНИЙ

Весна розпочалась веселим гамором у спортзалі школи. Усі учасники освітнього процесу та гості (сільський голова Леочко М.М., заступник голови РДА Чабак О.І., представники команди Президента України П. Порошенка, учасник АТО-ООС Абрамів В.) зібрались 1 березня 2019 року, щоб відсвяткувати відкриття спортивної зали після капітального ремонту підлоги, проведеного за кошти субвенції ОДА. З вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Н. Белей, яка оголосила подяку усім, хто подарував дітям можливість комфортного заняття спортом. Місцевий парох о. В. Яремчук поблагословив усіх присутніх, побажав спортсменам нових перемог. Дирекцією ЗЗСО було оголошено подяку тренерам Мамонову А.І., Микульському І.М., Данилюку І.М. та учасникам баскетбольної, волейбольної та футбольної команд за значні досягнення у змаганнях різних рівнів, а також  Магалю Володимиру, депутату обласної ради,  команді Президента України П. Порошенка, випускнику школи учаснику АТО-ООС Абраміву Василю, сільському голові Леочко Марії за спонсорську допомогу. Вітали спортсменів та гостей учасники Зразкового танцювального колективу «Дивоцвіт» (керівник Заставний О.), гітарист Засипко О., вокальний дівочий ансамбль. Закінчилося свято «Крутими іграми» між учнями 5 і 6 класів. Черговий раз усі переконались, що здоровий спосіб життя і спорт – завжди сучасні!

16:10 06.03.2019

В гостях у казки

Впродовж останнього тижня лютого 2019 року діти Задністрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та вихованці ДНЗ "Калинонька" з цікавістю переглянули інсценізацію казок В.Сухомлинського у виконанні аматорського драматичного колективу "Пролісок" під керівництвом завбібліотекою Кропельницької О.Й. Учасники та глядачі дійства доторкнулися не тільки до сценічного мистецтва, а й збагатилися моральними цінностями, якими наскрізь наповнені твори великого педагога. 

14:48 06.03.2019

Ми різні, але ми єдині

Україна –  рідний край, земля з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, працелюбними, мудрими й талановитими людьми.

10:50 23.01.2019

Славимо Христа!

Саме цими словами розпочиналася традиційна для ЗЗСО Розколяда-2019, яка зібрала усю шкільну родину, громаду села. Учасники дійства величали Господа колядками, вітали один одного віншуваннями та щедрівками. Кожен розумів, що в збереженні національного і культурного спадку - наше минуле і наше майбутнє. З християнськими цінностями будуймо міцну незалежну Україну! Христос рождається! - Славімо Христа!

13:00 14.01.2019

З новим 2019 роком

У ЗЗСО розпочались новорічні святкування. Яскраві карнавальні костюми, веселі жарти та хороводи супроводжувалися новорічними привітаннями, побажаннями миру, любові, злагоди, добра, здійснення усіх мрій

12:57 27.12.2018

Миколай до всіх приходить

Ранок 19 грудня 2018 року у Задністрянській школі розпочався обміном вражень від приходу св. Миколая. Діти ділилися солодощами, фруктами, тішилися отриманими подарунками. Парох храму св. Димитрія о. Василій Яремчук відслужив у шкільній каплиці Молебен до Христа Спасителя і Акафіст до Св. Миколая. Усі присутні подякували Богові за щедрі дари, побажали один одному та благодійникам многая літ. В цей день для 1-5 класів в актовій залі було проведено театралізоване дійство і демонстрація тематичних мультфільмів, а 6-11 класи змагалися за першість з міні-футболіу. Учасники освтнього процесу покидали заклад з хорошим настроєм, який понесли до своїх домівок.

14:25 19.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора