A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Задністрянський ліцей
Бурштинської міської ради Івано-Франківської області

Вітаю усіх із завершенням навчального року

Дата: 28.05.2020 19:21
Кількість переглядів: 199

Дорога шкільна родино!

Від щирого серця вітаю ВАС із закінченням навчального року, початком літніх канікул!

Незвично зустрічаємо в нинішньому році свято Останнього дзвоника. Затихлі коридори і класні кімнати давно не чують веселого дитячого гамору. Сумно…      

Кожен з нас у період карантину  розуміє, як багато залежить в житті від самої людини. Ми навчилися жити по-новому, допомагати один одному, цінувати один одного, здобувати знання в інший спосіб, тішитися щиро, що усі живі-здорові.                                                                                                                                   

Цей навчальний рік був для нас часом випробувань і перемог. Ми були успішними у навчанні, спорті, творчості, волонтерстві, благочинності. Працювали, відпочивали, пізнавали світ і один одного. Раділи успіхам, сумували з приводу невдач. Думаю, якби не така довга необхідність не відчувати один одного поряд, ніхто б, можливо і не задумався, що школа – дім, де народжуються нові знання, думки, бажання, емоції, відносини, почуття…  Місце, що дає можливість людині мислити, оцінювати, приймати рішення.                                                                                                                          

Сьогодні висловлюю щиру вдячність усім учасникам освітнього процесу за те, що активно працювали впродовж навчального року і зуміли бути в числі перших у рейтингу закладів загальної середньої освіти району. Не можу оминути добрим словом  місцеву владу сіл Задністрянське,  Демешківці, Бовшів, які завжди відгукувалися на проблеми господарського характеру.   Особлива дяка медикам  і воїнам ООС за їх щоденний героїзм.

Найбільше терпіння випало на долю одинадцятикласників. Останній дзвінок звучав для них з відеоролика, початок ЗНО(ДПА) відтермінували, зустрічатися з однокласниками очно можливості немає, «попрощатися з дитинством» - теж. Не хвилюйтесь за завтра. Ми з вами. З вірою в Бога і Україну – ви переможете страхи очікування, ВИ – СИЛЬНІ! ВИ ВСЕ ЗМОЖЕТЕ!

Бажаю усім-усім сьогодні і завжди міцного здоров’я, мирного веселкового неба,чистого безвірусного повітря, великої багатої душі, сили і можливостей легко долати труднощі, які посилає нам час. Гарного вам літа.

Слава Україні!          Героям слава!

Надія Белей

https://www.facebook.com/groups/244397933503429

https://www.youtube.com/watch?v=12LpvnqS5fU&feature=youtu.be


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора