A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Задністрянський ліцей
Бурштинської міської ради Івано-Франківської області

З ЖИТТЯ ЛІЦЕЮ. Підсумки грудня

Дата: 05.01.2022 16:17
Кількість переглядів: 82

Місяць грудень почався з приємної події. 1 грудня Президент України присвоїв звання Героя України  нашому земляку Дмитру Коцюбайлу. Тож ліцеїсти мали чудову нагоду привітати його через сестру, яка навчається у нашому закладі та переглянути відеоролик про життєву дорогу Дмитра: від учня до героя.

2 грудня в закладі відбувся відбірковий конкурс творчості Павла Глазового під назвою «Чарівник сміху». Учні 2 - 9 класів змагалися в декламуванні  дотепних гуморесок відомого автора, а переможниця  першого етапу взяла участь у міському конкурсі читців гуморесок.

У День волонтера, 5 грудня, представники учнівського самоврядування  взяли участь в онлайн-уроці волонтерства, в якому прослухали як діють волонтерські рухи та як допомагати іншим.

6 грудня  проходив конкурс маршової пісні, присвячений Дню Збройних сил України,  в якому взяли участь усі учні 1-11 класів. Також відбувалися військово-спортивні змагання серед учнів середньої та старшої школи «Смуга перешкод з елементами надання першої домедичної  допомоги».

Учениці та педагогині  ліцею в День української хустки долучилися до флешмобу «Хустка - оберіг мого роду».  Милувала око вся гама кольорів шалянових хустин.

В період з 1 по 17 грудня тривала акція «Ялинка прибрана святково». Учні ліцею виготовляли прикраси, а також елементи святкового декору, якими прикрасили фойє та коридори ліцею.

В грудні проводилася благодійна акція «Подаруй бібліотеці книгу». Тож учні дарували прочитані книги в бібліотеку закладу. До цієї акції долучилася землячка поетеса Наталія Харів, яка подарувала 3 збірки авторських поезій.

Цікаво, весело та пізнавально для молодших учнів пройшов Тиждень початкових класів та Групи продовженого дня.  Конкурси, ігри, змагання та розваги вчили дітей бути спостережливими, кмітливими та креативними. А головне, здоровими. Завершальним дійством були Андріївські вечорниці на групі продовженого дня.

Перед  днем Святого Миколая було передано зібрані учасниками освітнього процесу продукти, речі , засоби гігієни  та листи підтримки і подяки нашому землякові командиру ДУК ПС  Дмитру Коцюбайлу, а також його побратимам,  які  перебувають в зоні ООС.

17 грудня в нашому ліцеї відбулося святкове дійство до дня Святого Миколая – покровителя дітей та мандрівників. Учні початкових класів співали пісні, декламували вірші та отримали подарунки від святого, який завітав у гості.

Здобувачі освіти та педагоги ліцею взяли участь у національному конкурсі «Велосипедом до школи»,участь в якому дає можливість встановити велопарковку, оскільки чимало учнів та вчителів добираються до закладу саме велосипедами.

27 грудня відбулися відкриті підсумкові заняття ЗАС «Дивоцвіт», де учні підготовчої, молодшої та середньої груп показували свої вміння та напрацювання.

І семестр закінчився  для початкових класів розважальною новорічною  програмою біля ялинки, у 5 класі – піжамною вечіркою,у  шестикласники взяли участь у цікавих конкурсах, а учні 7 -10 класів відвідали кінотеатр, льодовий каток, а також святкові локації у м. Івано-Франківськ. Для старшокласників відбулася дискотека з врахування карантинних норм.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора