A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Задністрянський ліцей
Бурштинської міської ради Івано-Франківської області

З ЖИТТЯ ЛІЦЕЮ. Звіт за листопад

Дата: 11.12.2021 16:17
Кількість переглядів: 73

Після осінніх канікул життя ліцею завирувало знову. Місяць листопад розпочався із пошуково-дослідницької роботи з історії храму великомученика Дмитрія в нашому селі. В результаті роботи  відеоролик «30-літня історія парафії св. Дмитрія села Задністрянське»  розміщений на фейсбук-сторінках нашого закладу та села.

Завдяки новим комплектам спорядження, які отримано в рамках проєкту «Пішохідний туризм – здоров’я наших дітей»  тепер більша кількість дітей матиме змогу брати участь у тренуваннях і виїзних змаганнях гуртка пішохідного туризму.

В День української мови та писемності  учні  традиційно писали Всеукраїнський диктант національної єдності та дистанційно проходили вікторину з української мови.

Зразковий ансамбль танцю «Дивоцвіт» проводив благодійний онлайн-концерт  з метою збору коштів  на лікування жительці міста Долини.

З  15  по 19 листопада в нашому закладі проходив тиждень толерантності. Відбувалися різноманітні заходи (класні години, тренінги практичного психолога та соціального педагога, розваги та бесіди педагога-організатора), спрямовані на доброзичливе ставлення один до одного, повагу до поглядів  і відмінностей інших людей, вміння спілкуватися та попередження конфліктних ситуацій в освітньому середовищі.

19 листопада у ліцеї в 1-11 класах відбувся Національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому». Класні керівники зі своїми вихованцями на годинах спілкування повторювали правила збереження життя і здоров'я учнів та попередження  травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Також відбулося свято «Читач- 2021» , під час якого учні 2 класі урочисто стали читачами бібліотеки закладу, а учасники Театрального гуртка показали чудову  виставу «Лісова школа»,  якою розважили всіх глядачів.

До Міжнародного дня відмови від куріння 20.11. педагог-організатор та медична сестра проводили з учнями дослід про шкідливість куріння для себе та оточуючих і спілкувалися про небезпеку шкідливих звичок для дітей й підлітків. Актині учасники  учнівського самоврядування створили соціальний ролик «Кидай курити!» який розмістили на фейсбук сторінці нашого ліцею.

В День гідності та свободи 21 листопада учні згадували про Помаранчеву революцію та Революцію гідності, які змінили долю України, а старшокласники створили  інсталяцію на пам'ять про ті події .

З 22 листопада до 3 грудня  проходила традиційна благодійна акція «Допоможи  солдатові» з метою матеріальної підтримки солдатів, що перебувають на передовій. В акції взяли участь усі учасники освітнього процесу, а також жителі села, які зібрали продукти, засоби гігієни та теплі речі.

27 листопада у День пам’яті жертв голодоморів  відбулася поминальна  хода зі свічками з подвір’я ліцею до символічної могили, де молитовно згадували загиблих від страшного голоду 1932-1933 років.

Детальніша інформація про всі заходи на фейсбук-сторінці закладу та в фотогалереї сайту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора