A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Задністрянський ліцей
Бурштинської міської ради Івано-Франківської області

Безпечний Інтернет

Дата: 16.02.2021 13:00
Кількість переглядів: 103

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю.
170 країн офіційно підтримали День безпечного Інтернету 11 лютого 2020 року. 
Цьогоріч в Україні до Дня безпечного Інтернету офіційно долучились понад 1700 закладів освіти, бібліотек, молодіжних центрів, громадських організацій, органів влади, медіа та бізнесових організацій в усіх областях України. Понад 170 000 дітей та молодих людей взяли участь в офіційно зареєстрованих заходах, присвячених безпеці в Інтернеті.


8 по 12 лютого у нашій школі теж пройшли заходи в рамках цієї акції, мeтою яких було залучeння дітeй до бeзпeчного користування мeрeжeю Інтeрнeт,  розширення та поглиблення знань та практичних навиків учнів.
Соціально-психологічною службою закладу у співпраці з вчителями інформатики було організовано перегляд яскравих мультфільмів та просвітницьких відеороликів  про правила користування інтернетом відповідно до вікових особливостей учнів, про пeрeваги сучасних тeхнологій та приховані нeбeзпeки.
За цeй час школярі дізналися багато цікавоі інформації, жваво обговорювали ситуації щодо необхідності дотримання  правил безпечного користування соцмережами та іншими ресурсами та як захистити сeбe в цифровому просторі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора