A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Задністрянський ліцей
Бурштинської міської ради Івано-Франківської області

З Божим Словом прямуємо до щасливого життя

Дата: 07.05.2018 12:40
Кількість переглядів: 298

Щороку в травні Комісія у справах освіти і виховання Івано-Франківської Єпархії УГКЦ організовує для випускників ЗЗСО прощу до чудотворної ікони Богородиці в с. Погоня Тисменицького району.

Цього року, 5 травня, підтримуючи добру традицію, група учнів 7 – 11 класів нашої школи взяла участь у цікавій і змістовній програмі прощі.  Вислухавши духовну науку і помолившись на вервиці, шкільна молодь разом з василіянськими аніматорами Івано-Франківська стали учасниками квесту «З Божим Словом прямуємо до щасливого життя». Його  метою було  поглибити і розширити розуміння Десятьох Божих Заповідей на різноманітних прикладах сучасного життя.

Кульмінацією прощі стала Архиєрейська Божественна Літургія, під час якої молоді прочани прийняли Євхаристійного Ісуса до своїх сердець, підтверджуючи цим свій християнський життєвий вибір. З напутнім словом до молоді звернувся Преосвященний Владика Володимир Війтишин і благословив на подальшу дорогу. На завершення Братство священомученика Йосафата Івано-Франківської духовної семінарії УГКЦ разом з аніматорами запропонували учасникам розважальну пісенно-танцювальну програму. Всі повертались додому духовно збагачені,  в піднесеному настрої і повні позитивних вражень та емоцій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора