A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Задністрянський ліцей
Бурштинської міської ради Івано-Франківської області

З життя соціально-психологічної служби школи

Дата: 17.05.2018 11:20
Кількість переглядів: 339

«Всі ми різні – всі ми рівні». Під таким девізом протягом квітня-травня соціально-психологічною службою школи було проведено ряд заходів, спрямованих на підвищення соціально-психологічної культури учасників освітнього процесу.

Учні 4 класу взяли участь у тренінговому занятті «Умій дружити». Метою тренінгу було згуртування колективу, виявлення індивідуальних особливостей кожної дитини, підвищення самооцінки замкнутих дітей та розширення кола знайомств.

Одинадцятикласники під час тренінгу «Що таке кохання» ознайомилися з поняттям «кохання» та «закоханість» та яка між ними різниця.

Здобувачі освіти 5-11 класів переглянули відеоролик «13 дивовижних фактів про психологію людини», де дізналися про те, що світосприйняття людини може змінюватися під впливом улюбленої музики, що витрачання грошей на інших приносить людині більше задоволення ніж витрачання грошей на себе самого.

Було розроблено та розповсюджено вісник «Цікава психологія». Учні мали можливість пройти тест на визначення типу характеру, а також послухати цікаву інформацію про відомих людей, мову жестів.

У підсумку діти намалювали «Автопортрет класу».

З метою підвищити педагогічним працівникам настрій та трохи відволікти від буденності шкільного життя було проведено акцію «Афоризми та веселі побажання».

«Хочеш, нарешті, виспатися? Не у цьому навчальному році!»

«Рай – це те місце, де немає понеділків, начальників і будильників!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора