A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Задністрянський ліцей
Бурштинської міської ради Івано-Франківської області

Новини

Дата: від до Скинути

ВАРТО ПРОЧИТАТИ І ЗНАТИ

В УКРАЇНІ СТВОРИЛИ ЧАТ-БОТ «ВОБИ2», ЯКИЙ В ІГРОВІЙ ФОРМІ ВЧИТЬ МАЛИХ І СТАРШИХ УКРАЇНЦІВ, ЯК ПРАВИЛЬНО ДІЯТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ Опубліковано 21 листопада 2022 року о 14:20

12:46 25.11.2022

З ЖИТТЯ ЛІЦЕЮ. Підсумки грудня

Місяць грудень почався з приємної події. 1 грудня Президент України присвоїв звання Героя України  нашому земляку Дмитру Коцюбайлу. Тож ліцеїсти мали чудову нагоду привітати його через сестру, яка навчається у нашому закладі та переглянути відеоролик про життєву дорогу Дмитра: від учня до героя.

16:17 05.01.2022

З ЖИТТЯ ЛІЦЕЮ. Звіт за листопад

Після осінніх канікул життя ліцею завирувало знову. Місяць листопад розпочався із пошуково-дослідницької роботи з історії храму великомученика Дмитрія в нашому селі. В результаті роботи  відеоролик «30-літня історія парафії св. Дмитрія села Задністрянське»  розміщений на фейсбук-сторінках нашого закладу та села.

16:17 11.12.2021

З ЖИТТЯ ЛІЦЕЮ. Події жовтня

     Місяць жовтень розпочався із чудового свята -  Дня працівника освіти, з нагоди якого учні випускники привітали вчителів. Старшокласники також спробували себе в ролі педагогів та проводили уроки для молодших учнів.

10:09 03.11.2021

З ЖИТТЯ ЛІЦЕЮ. Найцікавіше за вересень

Місяць вересень був багатим на події.        У День благодійності розпочалася благодійна акція «Монетки дітям», яка тривала впродовж усього місяця. В результаті ми зібрали понад 1200 монет номіналом 25 копійок, які вже вийшли з обігу і були передані в Ощадбанк. Кошти будуть використані на лікування онкохворих дітей.        В Олімпійському  тижні  брали участь всі учні ліцею та вчителі у різноманітних заходах: розвагах, спартакіаді, турнірах з футболу та волейболу. Відбулася  також товариська зустріч з футболу між учнями Задністрянського та Кінашівського ліцеїв.       Щодня на другій великій перерві для ліцеїстів проводиться руханка, а також різноманітні заходи і розваги відповідно до тематичного дня та тижня.       З початку вересня запрацювали гуртки: військово-патріотичний «Сокіл-Джура», театральний,  вокального мистецтва та спортивні секції з баскетболу та волейболу. Також на базі ліцею діють гуртки пішохідного туризму від ІФОДЦТКУМ, танцювальний «Дивоцвіт», таеквондо «Вотум», футбольна секція, де учні мають можливість всесторонньо розвивати свої здібності і таланти та досягати значних результатів.      Розпочало свою діяльність і учнівське самоврядування. Активні ліцеїсти пропонують цікаві ідеї для організації дозвілля і намагаються їх реалізовувати.      З метою поліпшення екологічної ситуації ліцеїсти та вчителі приєдналися до всіх волонтерів планети з нагоди Всесвітнього дня прибирання та навели порядок на шкільному подвір`ї та стадіоні.      До Дня миру учні провели флешмоб, створивши образного голуба миру. Відзначили цей день молитвою за мир та спокій в Україні, поспілкувалися про важливість миру для кожного з нас та про те, кому ми завдячуємо, молодші класи вивчили мирилки, а також мали коротку розважальну програму.       У День туризму учні початкових класів побували на екскурсіях та навчилися розкладати намет.      Також наш ліцей долучився до представлення Задністрянського старостинського округу на святкуванні Дня міста Бурштина.  Вчителями та учнами було створено квіткові осінні композиції та проведено майстер клас з розпису пряників.       В кінці вересня учні основної і старшої школи вшанували пам`ять жертв Бабиного Яру проведеним реквіємом.

14:14 08.10.2021

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ

З 6 по 10 вересня в ліцеї проходив Олімпійський тиждень. В рамках тижня проводились різноманітні заходи: щоденні перерви-руханки, екскурсії з розвагами для учнів молодших класів, спартакіада між учнями 5-9 класів, турнір із волейболу і футболу між старшокласниками та вчителями,а також відеоогляд олімпіади та параолімпіади. Такий тиждень теплого сонечка та спорту популяризує здоровий спосіб життя та спрямовує учнів до приємного та корисного дозвілля.

12:12 14.09.2021

ДЕНЬ ЗНАНЬ

Вітаємо всіх учасників освітнього процесу зі святом Першого дзвоника! Бажаємо міцного здоров'я, успіхів у навчанні, завзяття, творчих злетів! Хай цей навчальний рік стане сходинкою до здійснення мрій!

12:03 01.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора